Sofia Olofsson efter SM-guldet:”Jag är så otroligt lycklig”

10943584_10153724181896393_1489089111_n

Sofia Olofsson sken med hela ansiktet efter sitt SM-guld i thaiboxning.

Sofia säger till Mr Ringside:
”Jag är så otroligt lycklig! Ingen kan vara gladare än jag nu. Kan knappt tro att det e sant att jag vann SM-guld för tredje året i rad. Jag är så otroligt tacksam för all tid min tränare Lex lägger ner på mig. Står i timmar varje dag och håller mits åt mig. Han betyder allt för mig. Sen är jag så otroligt tacksam för att ha min andra tränare Molle vid min sida igen. Han ger mig sån trygghet när jag är i ringen. Matchen (mot Michelle Rubin) kändes helt fantastisk och jag kände att jag hade kontroll från början. Ser fram emot mitt år 2015 med min nya bästa klubb Odenplan Fightgym”.
Sofia Olofsson vann sedan hennes motståndare gett upp efter den andra ronden.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.