Camilla Danielsson efter SM-guldet: ”Första delmålet är avklarat”

10945356_10153086285157959_703496702_n
Camilla Danielsson var säkert en av de lyckligare SM-vinnarna i Örebro. Första guldet smakar ju alltid extra gott.
Dagen efter guldet svävar Camilla fortfarande på moln.
SM-guldet var startskottet för nya utmaningar.
Camilla Danielsson till Mr Ringside:
”Det är fortfarande lite svårt att smälta att jag äntligen tagit det efterlängtade SM-guldet. Redan när jag klev upp i ringen hade jag bestämt mig för att det var mitt, och jag tror att det gjorde att jag var den som tog hem det också.

Jag har alltid haft höga drömmar inom thaiboxningen varav SM-guld är en utav dom, och nu känns det som att det här guldet är startskottet för att kunna förverkliga resten. Första mästerskapet och första delmålet avklarat!

Nu har jag också turen att jag tog valet att byta klubb till Odenplan Fightgym i våras, där jag fått tillgång till flera fantastiska coacher med olika kvaliteer och även sedan start ett tight gäng med fruktansvärt duktiga fighters, speciellt mina fightingsystrar som också varit en stor bidragande faktor till en grym utvecklingskurva. Med den OPFG-familjen kan man komma hur långt som helst och jag är så tacksam att jag har dom”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.