Hamza Rifi Bougamza efter SM-guldet: ”Jag är som Ibrahimovic”

10866920_10204195798987438_1866896352_n
Hamza Rifi Bougamza är en av Sveriges absolut färgstarkaste thaiboxare. Det är otroligt spännande att följa denna fighters karriär.  In i det sista var det ovisst om Hamza skulle ställa upp i SM.
Men när han väl kom till start levererade han med besked.
– Jag är som Ibrahimovic, jag presterar även om jag inte är på topp, säger Hamza och skrattar.
 Här är Hamzas egna ord efter triumfen: 
”Tjena the one and only Mr Ringside. ”Jag svävar fortfarande på moln, och ligger i sängen helt trasig med skador på båda benen precis överallt. Detta var en skittuff final (mot Rafat Al-Maliki) eftersom jag absolut inte var i form jag blev övertalad att vara med i SM sista veckan och då var jag dels för tjock och så hade jag varken form eller kondition för thaiboxningen.
Jag har tränat mycket brottning, Bjj och fys så jag hade inte riktigt den där thaiboxningskonditionen som är lite annorlunda, eftersom jag fokuserade på att förbättra mitt markgame och sen så får man lite muskler och går upp lite av att brottas.
Men jag slogs mot dom bästa och slog dom fastän jag kom oförberedd.  Jag är som Ibrahimovic,  jag presterar alltid även om jag inte är på topp, hähä. Nä, men att bli svensk mästare och sen efter galan få vara den enda fightern som får gå upp i ringen och ta emot pris som årets bästa fighter är helt sjukt ,det värmer i hjärtat och alltihop kommer ta några veckor att smälta.
Nu ska jag bara äta och belöna kroppen med mat vätska och bara vila, denna vecka har varit skit tuff jag, har varken sovit eller ätit/druckit för att kunna klara vikten och det har varit skit jobbigt att basta tre  kilo varje dag. Nästan som att gå 10 matcher på en dag. Men du vet hur de e när man är från orten vi vilar bara när vi är klara. Vill tacka alla som är med mig hela vägen mina tränare min familj mina vänner folk som tror på mig folk som tränar med mig och mina sponsorer främst MMSPORTS. Byn block nonstop”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.