Anna Ohlsson: ”Revanschsuget kom med en gång”

10956147_10152970395698950_1041404060_n

Det blev bara en match för thaiboxaren Anna Ohlsson i SM.  Men eftersom Anna föll mot den blivande SM-vinnaren kom hon snabbt över förlusten.  

Nu känner hon ett stort revanschsug.

Anna säger till mr Ringside:

”Det har gått några dagar sedan SM och jag har börjat få distans till matchen. Det känns bra och jag kan glädja mig åt att jag fick gå match mot en av de bästa thaitjejerna och att jag dessutom kunde bjuda henne på motstånd. Matchen mot Therese Gunnarsson blev tuff och vi krigade båda på i ett högt tempo.

Efter en intensiv och väldigt givande uppladdning tillsammans med de bästa coacherna och fantastiska klubbkamrater från MMT, var jag hungrig på många matcher. Eftersom min viktklass är en av de största hade jag räknat med att få gå fler än en match. Det var lite otur att jag lottades att gå mot den blivande guldmedaljören redan i första matchen. Förlorar man en match är man ute. Suget på fler matcher finns dock kvar.
Det kändes väldigt tomt och tråkigt när det tog slut för min del redan efter första SM–dagen. Revanschsuget kom med en gång och har bara växt sen dess. Nu hoppas jag på ett år med många matcher och tufft motstånd”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.