MMA i fokus i kvällens Debatt

Numera är det sällan jag tittar på SvT:s Debatt. Av den enkla anledningen att jag inte gillar när det blir ett jävla tjattrande på de inblandade.  Men i kväll gör jag ett undantag eftersom vännen Jonathan Broberg på Svenska Budo och Kampsportsförbundet och George Sallfeldt, i MMA-förbundet, ska medverka.  Ämnet är naturligtvis MMA.  Efter Alexander Gustafssons brutala nederlag i lördags har expert efter expert uttalat sig om farorna med MMA.

Upplägget i kvällens program följer ett invant mönster.  I den ena hörnan: kampsportshatarna. I den andra hörnan: kampsportsvännerna. Och den som ska leda programmet har noll koll på kampsport.

Jag förväntar mig inget nytt under solen. Det blir de gamla vanliga rallarsvingarna  från kampsportshatarna. Efteråt kommer jag banna mig själv för att jag  tittade.

Programmet sänds på SvT 1 klockan 22.00.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.