Hamza Bougamza om nomineringarna: ”Sitter nära hjärtat”.

537227_562280120496756_674231556_nHamza Bougamza är nominerad till två klasser (Årets förebild och Folkets pris) på Kampsportsgalan, 28 mars. Det handlar om två prestigefyllda pris.

Hamza säger till Mr Ringside:

”Det här  betyder skitmycket för mig att folk har nominerat mig till två av de kategorierna som betyder mest för mig på Kampsportsgalan, det betyder att folk stödjer mig och verkligen tror på mig vare sig de gäller om jag ska in i en ring, gala eller träningslokal. Vad det än är så har jag stöd och det sitter nära hjärtat.

Som vanligt är de tunga namn som också är nominerade till galan och alla är värda att få dessa pris, så jag kommer sätta på mig en ny kostym i år och gå dit och mingla och inte förvänta mig att vinna något pris alls, sen får vi se om man går från galan som Leonardo Dicaprio eller som Hamza Bougamza hähä. Vill bara säga tack till alla som nominerade mig, speciellt barnen från förorten, spelar ingen roll vilken förort! Jag kommer alltid att fightas för er. Kärlek och respekt, vi vilar när vi är klara.”

Här är de nominerade i Årets förebild och Folkets pris. Mr Ringside önskar Hamza lycka till på Kampsportsgalan.

Årets Förebild

1. Alexander Gustafsson, MMA
2. Hamza Bougamza, thaiboxning
3. Isa Tidblad Keskikangas, thaiboxning
4. Martin Lavin, BJJ
Folkets pris – Guldtsuban
1. Alexander Gustafsson, MMA
2. Hamza Bougamza, thaiboxning
3. Isa Tidblad Keskikangas, thaiboxning
4. Janni Larsson, BJJ, jujutsu
5. Jesper Waldestål, iaido
6. Magnus Cedenblad, MMA
7. Max Lindblad, BJJ
8. Nicholas Musoke, MMA
9. Pannie Kianzad, MMA
10. Simon Sköld, MMA

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.