”Gäddan” Granat: ”När jag är tillbaka kommer jag ha en vänster från helvetet”

10410534_750036845055662_3612110564612682049_n

Malmötungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat  opererades i december för sin handskada.  Det kommer dröja ett tag innan ”Granat” är färdig att explodera i ringen.

Här lämnar Gäddan en färsk rapport till Mr Ringside:

”Det kommer ta ett tag för handen att läka, läkeprocessen har börjat fint och handen såg bättre ut än väntat,  så i slutet av mars ska jag ner igen till Hamburg och kolla så vet jag mer. Kommer köra en två månader att bygga upp mig ordentligt nu. Dock inga högerslag. När jag kommer tillbaka kommer jag vara starkare än någonsin och ha en vänster från helvetet.”

Gäddan gick sin senaste match i oktober.

Då knockade han Danny Williams. Gäddan är obesegrad efter sex matcher. Mr Ringside tror att Gäddan kommer starkt tillbaka i år och ser till att fixa nya rubriker.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.