Räkna med bråk om Robert Helenius gör comeback

Många boxningsvänner undrar vad som hänt med  tungviktaren Robert Helenius karriär.  31-årige Robert  Helenius spåddes en lysande framtid i ringen och han står fortfarande som obesegrad efter 19 matcher.  Men de senaste åren har varit en skuffelse för den tidigare EBU-mästaren, detta på grund av en envis skada.  

Men  finländaren Helenius  – som är född i Stockholm – har även legat i fejd med sitt tyska stall Sauerland.

Nu har Helenius meddelat att han vänder tillbaka till ringen efter två års frånvaro.

– Han får självfallet göra vad han vill, men om han önskar att boxas igen ska han tala med oss, då vi har ett promotorkontrakt med honom, säger sportdiretkören i Sauerland, Chris Mayer i ett pressmeddelande.
Det tyska stallet kommer göra en rättslig sak av det hela, om Hellenius går upp i ringen i mars i Tallin.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.