Pannie Kianzad: ”Dags för mig att kamma hem ett pris”

1503832_634335123292502_1528484857_n

Pannie Kinazad är Sveriges främsta MMA-fighter på den kvinnliga sidan. Till Kampsportsgalan i Stockholm den 28 mars är hon nominerad i inte mindre än fyra klass.

Mr Ringside fick ett snack med Champ Pannie.

”Det mesta har rullat på efter titelmatchen i november, inget direkt har förändrats förutom lite nya projekt på g som jag kommer snacka om lite mer framöver när allt är klart. Jag vill jättegärna gå match snart igen men får vänta ett tag till. Det är helt ok då min klubbkamrat Anna har match snart och jag hjälper henne på vägen så mycket jag kan, mycket fokus på det samt att själv komma i så god form som möjligt om någon match skulle bli aktuell för mig.

Självklart var det trevligt att bli nominerad till Kampsportsgalan för första gången någonsin, så det BARA tog 10 år:) I oktober firar jag ett decennium av träning och tävlande så jag kan inte vara mer än glad, och hoppas såklart på att ta hem iallafall 1/4 pris.
Det finns många andra bra nominerade kampsportare men tycker det är dags för mig att kamma hem ett pris. Målet nu för 2015 är att gå så mycket matcher som möjligt och precis som jag säger varje år att synas mer, men inte bara när jag går match utan allmänt vara en god taleskvinna för MMA i Sverige”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.