Abdallah klar för Påsksmällen: ”Jag förväntar mig en fet match”

mohammed_abdallah_web-1

Jörgen Segerlind i Trophy MMA kommer här med ett starkt namn till Påsksmällen den 4 april i Malmö. Mohammed Abdallah är nu klar för att inta Amiralen.

Segerlind säger till Mr Ringside:

”Gällande Abdallah. Så ställde vi en fråga sist till Malmöborna, vill ni se Abdallah i Main Event? Svaret var ett enormt JA, nu har vi lyckats få ihop en match med Abdallah i Main Event mot en motståndare som är legitimt meriterad och vid vinst kan ge Abdallah den öppning till de större eventen som han har som mål. För vår egen del spelar det mindre roll, vi ser gärna Abdallah på Trophy sju dagar dar i veckan, han har levererat så grymma matcher varje gång och det kommer att kännas tomt utan honom på Trophy MMA. Jag personligen kommer att bänka mig framför denna matchen och förväntar mig inget annat an en grymt fet match”.

Mohammed Abdallah 5-1-0 Malmö Muay Thai MMA

VS
Niclas Danielsson 4-1-0 Swedish Top Team Göteborg.

En kommentar till “Abdallah klar för Påsksmällen: ”Jag förväntar mig en fet match””

  1. Kristofer
    16 februari 2015 kl 16:01 #

    Han möter Niclas Danielsson 😉

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.