Sofia Olofsson laddade med tuff sparring

11004153_10153769430836393_875586529_n

Sofia Olofsson är en av Sveriges bästa thaiboxare.  Just nu surrar hennes tankar kring en proffsmatch i London.

Sofia till Mr Ringside:
”Jag sitter nu på tåget på väg hem från Helsingborg. Jag har varit hos Johanna Rydberg i några dagar och sparrat inför min proffsmatch i London den 1 mars. Det är så bra att åka till Johanna och sparramed henne inför matcher då hon är väldigt duktig och det blir riktigt bra sparring för mig.
Ser fram emot att få åka till London och få slåss. Möter brittiska Grace Spicer. Jag tror det blir en kul och tuff match. Ser fram emot att kliva in i ringen igen”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.