Sven Fornling: ”Revisorn kalkylerar med sjätte raka segern”

10660207_790575897668423_2301086088961754472_n

Sven Fornling  går nästa fight i Berlin fredagen den 6 mars.  Då möter Malmöboxaren Leo Tchoula.  Sven är obesegrad efter fem matcher.

– Det en vecka till nästa fight i Berlin och allt känns som det ska vara. Nervöst, trött i kroppen efter all träning, rastlös och redo att gå loss. Min motståndare blir en hemmaboxare, Leo Tchoula(som jag skulle mött i Cuxhaven). Vi har en oplockad gås sen dess och det är kul att fighten blir av trots allt. Förberedelserna har gått helt enligt plan och jag kan lugnt säga att jag aldrig varit i bättre form varken fysiskt eller mentalt. Muhammed Ali sa en gång på ett träningsläger att det är under träningslägret man avgör hur matchen går, i ringen är det försent. Stämmer det så går jag mot en härlig kväll nästa fredag! Revisorn från Malmö kalkylerar med sjätte raka på fredag, säger Sven Fornling till Mr Ringside.

Tchoula fick en lysande start på sin proffskarriär med nio segrar på de tio första matcherna. Men sen har det gått utför. Leo T har inför matchen mot Fornling nio raka förluster.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.