Isabelle Vistam: ”Åker till VM med en skön känsla”

11020404_10206456443598192_648536042_n

Om tio dagar kör junior-VM i jujutsu igång i den grekiska huvudstaden Aten. Den svenska truppen består av sju tävlande, fyra i fight och tre i ne waza.

Isabelle Vistam är en av de blågula medaljkandidaterna. Isabelle vet också hur det är att kliva upp på den översta pallen.

Isabelle säger till Mr Ringside:

”Min målsättning är alltid att stå högst upp på pallen, men jag vet vad jag har med mig i bagaget efter min axelskada i ca 1,5 år.

Jag har alltid höga mål och det är därför jag åker dit, för att få kämpa för en pallplats. Jag avslutade med ett senior-EM och hamnade på en femteplats innan min axelskada.

Jag har även med mig två tidigare juniormästerskap, junior-VM 2011, där jag hamnade på en andra plats och junior-EM 2012 där jag krigade till mig guldet.

Nu inför JVM känner jag mig stark och säker i min ju-jutsu och jag tror jag har en fördel med mig att jag redan har tävlat på ett senior-EM och vet vad som står framför mig. Jag har tränat på hårt nu och ska åka ner med en skön känsla och göra mitt allra bästa. Sedan får vi se vart det slutar. Antigen blir det ett guld eller så blir det något annat …”

Mr Ringside önskar lycka till i Aten.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.