Johanna laddar för en ny boxningssuccé: ”Ska bli riktigt kul”

11020365_10153019478301743_175762720_n
Johanna Rydberg är en av landets skickligaste thaiboxare.  Men hon är även duktig på att boxas. Det visade hon vid den senaste galan i regi av Armand Boxing Promotion då hon knockade Ana Simeonova i den andra ronden.  Den 25 april går hon i ringen igen, då i Ystad.  Johanna laddar för en ny succé. I Ystad möter Johanna den obesegrade Xenia Jomeac från Rumänien.
– Har precis idag påbörjat min matchträning inför galan i Ystad. Fram till nu har jag mest underhållstränat, lite crossfit, löpning, thai och ridning, snittat på 5-6 pass/vecka. Har varit skönt att ta det lugnt och fokusera på annat. Nu börjar två pass om dagen igen och det ska bli riktigt kul att kliva upp i ringen igen. Längtar till 25april! Det blir förmodligen sex ronder och motståndare är nästan klart, säger Johanna till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.