Isabelle Vistam efter VM-guldet: ”Känslan är obeskrivlig”

11015442_10206557823012614_2049964675_nSverige har två nya juniorvärldsmästare i jujutsu. Först vann Isabelle Vistam från Nacka guld i damernas U21-final, -55kg. Hon besegrade belgiskan Lical Pourtois.

Även Arvid Axelsson tog guld herrarnas U21, -94kg. Axelsson besegrade Julian Stonjek från Tyskland och vann utan att vara riktigt hotad.

Mr Ringside fick ett snack med en överlycklig Isabelle Vistam:

”Jag har inte riktigt fattat vad som har hänt än. Känslan är obeskrivlig att ta hem guldet. Som jag sa innan var jag här för att kriga om guldet och det gjorde jag in i det sista. Jag vaknade upp redan på morgonen igår och kände att det var min dag, inte bara för det var min födelsedag utan det var min VM-dag också. Jag hade en skön känsla under hela dagen och allt föll på sin plats precis som jag hade sett det framför mig. Jag tänkte att om jag hamnar i final kommer jag möta belgiskan för hon är så pass duktig. Efter tre vunna matcher var jag i final mot Belgien. Låg under hela matchen och vände de fem  sista sekunderna. Otroligt skönt och just nu njuter jag bara av allt!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.