Erik Skoglund: ”Jag räknar med att vara i full träning till sommaren”

10177884_820192904706722_5967890838861871376_n

Erik Skoglund, topprankad på IBF:s världslista, är hemma i Nyköping och kör rehab efter diskbråcksoperationen. Erik säger till Mr Ringside:

”Läget är efter omständigheterna bra. Läkningen går som planerat och jag jobbar hårt med att bygga upp musklerna kring disken. Jag lägger mycket tid på rehab och får till viss del träna kontrollerad styrketräning. Jag kommer att trappa upp nivån på träningen steg för steg allt efter vad kroppen tillåter. Jag räknar med att vara i full träning till sommaren”.

Mr Ringside önskar vår världsstjärna ett snabbt tillfrisknade. Vi är många som längtar efter din comeback Erik.

Erik Skoglund har 22 raka segrar som proffs.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.