Mikaela Laurén framme i Trinidad-Tobago: ”Dras nu med en förkylning”

11072200_10153151396728255_1994588833_n
Mikaela Laurén  boxas på lördag på Trindad-Tobago, en sk uppvärmningsmatch  mot colombianskan Celia Rosa Sierra. Den 18 april är det sen VM-fight mot Lorissa Rivas.

Mr Ringside fick ett snack med Mikaela vid ankomsten till Trinidad-Tobago:

”Är nu framme i Tobago efter en 11 timmars lång nonstop flygning. Reser tillsammans med min bror Robert och fystränare Karim Salem som ska coacha mig under matchen på lördag.

Har verkligen inte haft de bästa förutsättningarna inför denna match med olika skador och dras nu tyvärr på en rejäl förkylning. Har varit sjuk sen i måndags men försöker hålla humöret och känslan på topp ändå. Det blir nog ingen träning fram till match förutom för att klara vikten på fredag utan nu är det fokus på vila och att bli frisk.

Men jag tog mig varje fall ett uppfriskande dopp i hotellpoolen precis. Är så trygg i min grundform och mentala styrka att jag ska lyckas vinna denna match på lördag ändå. Huvudsaken att jag inte har feber.”

Mikaela har vunnit 23 av sina 26 proffsmatcher.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.