Sofia Olofsson inför fighten: ”Jag känner mig stark…”

11076091_10153855806321393_1116837835_n-1

Thaiboxaren Sofia Olofsson börjar så smått tagga upp inför fredagens match. Mr Ringside fick ett kort snack med henne inför en fight som kan bli väldigt spännande.

– I morgon går jag match på galan Rumble in Väsby mot Dalia Ali i -57kg. En tyngre viktklass än vad jag brukar gå i men då slipper man allt som har med bantning och göra vilket e ett stort plus. Formen känns bra jag har tränat på väldigt bra med min bästa tränare Lex och jag känner mig stark. Tror det blir en kul och tuff match. Ska bara gå in i ringen och ha kul och göra mitt bästa ser fram emot att kliva in i ringen igen, säger Sofia Olofsson.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.