Sofia Olofsson efter segern: ”Trött – kommer inte ihåg så mycket av matchen”

11082757_10153859236366393_345503464_n

Sofia Olofsson vann på fredagskvällen en prestigefight mot Dalia Ali, på Rumble in Väsby.

För Mr Ringside berättar Sofia om segerfighten:

”Idag är jag väldigt trött. Var ett tag sedan jag gick fem ronder (bortskämd)
Kommer ärligt talat inte ihåg så mycket av matchen. Men nu när jag har fått sova på saken så sitter det några bilder huvudet , på träffar jag är väldigt nöjd med. Ska tvinga mig själv att se matchen sen (även fast det e det värsta som finns) och gå igenom allting. Bra om man kommer ihåg matchen lite mer än vad jag gör Jag är så otroligt tacksam för allt min tränare Lex gör för mig. Han tränar mig stenhårt och ser verkligen till att jag alltid är  i toppform. Sen min underbara kille Markus. Ska jag va ärlig så hade jag aldrig gått upp i ringen  om jag inte hade haft han vid min sida som stöttar mig.
Nu ska jag vila länge. Det har varit en lång uppladdning med mycket träning. Ända från SM och nu. Eftersom jag vart av med min match och London så fortsatte jag träna stenhårt, och så hittade dom denna match åt mig. Så jag fick aldrig någon vila efter SM och jag känner att jag, eller snarare min kropp behöver det. För jag satsar stenhårt på att vinna hela World Cup i Bangkok i augusti. Det är mitt stora mål nu i år”. På bilden ser vi Sofia Olofsosn och hennes tränare Lex efter poängsegern.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.