Niclas Danielsson om sin nye motståndare: ”Han är där för att slåss…”

 
11103937_10153701636982388_186790793_n
Niclas Danielsson kommer att ha huvudrollen i lördagens Trophy-gala på Amiralen i Malmö. Niclas har fått en ny motståndare och det är en tuff kille från Tjetjenien.
Niclas säger till Mr Ringside:
”Ligger för tillfället i slutfasen av min träning just nu. Den hårda träningen är gjord och nu återstår bara viktnedgång och återhämtning för mig. Det är i skrivande stund tre  dagar till invägning. Min första motståndare skadade sig sju dagar innan match och det kändes väldigt tråkigt. Dock är det sånt som händer i denna sport med all hård träning. Trophy lyckades dock hitta en ny motståndare till mig vilket var bra. Den nya motståndare heter Aslan Bibulatov, är från början från Tjejtjenien men bor och tränar nu i Danmark. Då det inte finns någon information om Aslan att hitta på internet så vet jag inte särskilt mycket om honom. Han ska ha 2-0 i proffsmma och har tävlat i sambo och wushu av det jag hört. Då han är från Tjetjenien så förväntar jag mig att han har en stark brottarbakgrund dessutom. Jag hade förberett mig på en motståndare som var en väldigt stark thaiboxare och nu ska jag möta en kille som vi vet väldigt lite om. Vi har fått lägga om strategier i sista sekund med den lilla infon vi har om honom.
Vad jag definitivt förväntar mig är att matchen kommer bli tuff. En kille som tar en match med sju  dagar varsel, det är en tuff kille. Han är där för att slåss och jag tror det kommer bli en bra match”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.