Svenska boxartjejer till England för toppsparring

11103851_10153213281523766_248766196_n

Patricia Berghult och Lina Skoghagen är två boxartjejer som är vana vid att fara ut i världen för att förbättra sig. Lina har varit på Kuba två gånger och Patricia har bland annat känt på krutröken på Irland, där hon mötte Katie Taylor, världens bästa boxare.

Nu är det London och England som gäller.

– I dag åker vi till till England, jag, Lina och pappa (Jocke Berghult) i samarbete med Majorna BK. Där vi kommer att äta, sova , ”leva” boxning i fyra dagar. Vi kommer träna och bo på en klubb där och armén kommer även att vara med och köra något pass. Ska bli riktigt kul och spännande. Ingen av oss har varit i England tidigare så även det blir lite extra spännande. Det blir fokus på sparring, England har tagit in tjejer så vi har olik topp-sparring varje dag, säger Patricia till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.