Brandman från Malmö möter engelsman i Baltiskan: ”Som en pitbull”

Alejandro Ferreira möter britten Martin Hudson på Superior Challenge 12 den 16 maj i Baltiska Hallen i Malmö.

Organisationen skriver i ett pressmeddelande: ”Alejandro har utöva och tävlat i både boxning och BJJ. Han var planerad att göra sin MMA-debut på Superior Challenge 10 i Helsingborg under förra året, men matchen ställdes in när hans motståndare skadade sig kort innan galan. Till vardags arbetar han som brandman i Jägersro och Rosengård. I den andra professionella MMA-matchen i karriären ställs han mot Engelsmannen Martin Hudson från High Wycombe. 27 åringen är 4-3-0 som amatör och för ca ett halvår sedan gick han över till proffs där han totalt sett vunnit två matcher”.

Babak Ashti, Founder Superior Group International:

–        Alejandro Ferreira är en väldigt ödmjuk person och som fighter är han en pitbull. Hans match på Superior Challenge 10 blev tyvärr inställd men nu får vi äntligen en ny chans att se honom tävla i organisationen. Denna gång i en väldigt intressant matchning mot Martin Hudson. 
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.