Patricia Berghult: ”Några blåmärken, träningsvärk men mycket lärdom”

11139792_10153227558738766_1701247658_n
Det kom ett meddelande i dag till Mr Ringside. Från Patricia Berghult, Höllvikens landslagstjej i boxning.  Hon skrev: ”Tillbaka i Sverige igen efter vistelsen i London, några blåmärke fler och träningsvärk men mycket lärdom och mycket skratt. Vi sitter nu i bilen på väg hem från träningslägret i England. Där vi kört 2-3 pass om dagen, sammanlagt blev det 25 ronder sparring var. Där var både tjejer från armen samt från klubben Islington. Lina körde med deras 69: or och 75:or. Medan jag körde med 60-64kg. Det har varit väldigt kul och tufft. Vi har blivit jätte bra bemötta. Vi sov i deras boxningslokal på övervåningen. Vilken skön känsla att bara gå ner för trappan och man var redo för träning”.
På bilden ovan ser vi Patricia Berghult och Lina Skoghagen. Med på resan var även tränaren Jocke Berghult.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.