Lets Dance-profil fightas i Baltiska Hallen: ”Har visat enorm utveckling”

Det här ser vi fram emot.  Lets Dance-profilen Toyboy Simon Sköld tar sig an The Albanian Assassin Niko Gjoka och Malmös Rebar Karim ställs mot Zvonimir Kralj från Göteborg på Superior Challenge 12 – Malmö den 16 maj i Baltiska hallen.

Simon som på senare tid mestadels har synts i Let’s Dance och diverse TV-reklam och prytt kvällstidningarnas löpsedlar, byter nu danskläderna mot MMA shorts. Sköld har sett riktigt stark ut under sina senaste matcher och hans nästa utmaning blir den före detta karateutövaren Niko Gjoka. The Albanian Assassin har precis som Simon tävlat flitigt inom karate och har totalt gått 21 professionella MMA matcher varav 11 vinster.

Malmös Rebar Karim och hans motståndare Zvonimir Kralj från Göteborg gör båda debut inom professionell MMA i en av kvällens förmatcher.

Babak Ashti, Founder Superior Group International:

–        Jag är jätteimponerad av Simon. Hans karriär har verkligen tagit fart utanför buren och parallellt med det har han även visat enorm utveckling under match. Niko är nog Simons mest erfarna motståndare hittills. Det tillsammans med båda fighternas karatebakgrund kommer med största sannolikhet att resultera i en väldigt underhållande match, vilket Simon alltid har bjudit på, ända sedan första gången han klev in i Superior Challenge buren. Matchen är planerad till kvällens huvudkort och en av galans två förmatcher kommer att gå mellan Malmös Rebar Karim och Zvonimir Kralj från Göteborg. 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.