Mikaela Lauréns VM-match inställd. ”Känns så orättvist”

Inställda matcher i proffsboxning är inget nytt. Nu har Mikaela Lauren, världsmästare för WBC, drabbats. Hennes match på Trinidad den 25 april mot Lorissa Rivas är inställd. Nu får Mikaela koncentrera sig på titelförsvaret i Eriksdalshallen i Stockholm den 6 juni.Lauren är värd all beundran för den energi hon lägger på boxningen. Det är sannerligen ingen avundsvärd situation att både vara promotor och fighter. Men Mikaela är ett energiknippe.Hon tar sats mot VM-galan i Stockholm den 6 juni.

”Jag har en väldigt stor match på gång till Eriksdalshallen ,så jag får lägga fokus på den ,men måste få in sponsringspengar fort så att jag klarar av galan. Det  vanliga problemet…. Men jag kämpar på.”
”Det är en mycket mycket bättre motståndare på g. Väntar på att få tillbaka ett signerat kontrakt, så jag hoppas kunna släppa detta snart.”
”Jag kan inte förstå hur svårt det ska vara. Det är en otrolig jobbig stress och det tar väldigt mycket energi som jag önskar att jag kunde lägga på träning och återhämtning. Men vad gör man..? Måste ju kämpa på annars blir det inga matcher för mig verkar det som. Känns så orättvist ibland bara och jag önskar sååå att jag hade ett stall bakom mig som kunde hjälpa till. Vad mycket enklare det hade varit då och så bra jag skulle kunna bli.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.