Patricia Berghult laddar för SM-guld

11188451_993261214066556_5668938981193422782_n-1
Patricia Berghult från Höllviken är ett av framtidshoppen inom svensk amatörboxning.  Nu laddar hon för SM-guld i Tidaholm fredag-söndag.
Patricia till Mr Ringside:
”I morgon, torsdag,  bär det av till SM i Tidaholm. Ska bli kul,det är detta man tränat för. Det blir lite extra kul då jag inte gått match sen januari då jag varit skadad (opererad i tummen). Då de inte blivit match har vi istället varit på mycket sparringläger. Vi är tre boxare från klubben som åker, jag, Lina och Mustafa. Vi är tre stycken i min viktklass (där alla tre är med i landslaget och väldigt rutinerade). Både Lina och Mustafa har sex stycken anmälda i sina viktklasser. De  sista dagarna har varit mycket finslipning med mycket plattor”.
Mr Ringside önskar Patricia och hennes landslagskolleger i Höllviken lycka till på SM.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.