Nytt SM-guld för Anna Lindqvist

11225705_810209145695300_1292926703_n

SM-guld för Anna Lindqvist. Lita på att Anna Lindqvist och hennes tränare Dallas jublade i Tidaholm.

Här är Malmöboxaren Anna Lindqvists  rapport till Mr Ringside:

”Jag åkte dit redan på torsdagen och det tog ca 5 timmar att åka dit från Malmö. Jag och Dallas var där hela helgen och det var en mycket lyckad helg. Från början var vi sex  st i min viktklass 64 kg men det slutade med att vi bara var 4 stycken  totalt. Jag gick semifinal på lördagen mot en tjej från Majorna bk som heter  Lisa Pettersson. Jag hade aldrig mött henne innan så det var roligt. Hon var duktig men jag kände att jag hade övertaget hela matchen och jag fick in många klockrena träffar. Jag vann den och gick därmed till final.

På söndagen mötte jag en tjej från Hisingen BK som heter Jennie Karlsson. Även hon var ny för mig och vi hade aldrig mötts tidigare. Hon var duktig och krigade på i samma stil som jag gör men även där så gick jag segrande ur matchen och jag kände mig säker under hela matchen. I båda fighterna kändes jag i otroligt bra form, jag hade tränat stenhårt i en månad innan tävlingen och aldrig hade tränat så mycket innan. Jag hade ett speciellt program som min man gjorde till mig och min kondition var bättre än någonsin, det lönar sig verkligen i slutändan. Jag och Dallas är otroligt glada över mitt andra SM guld och fler kommer det absolut bli!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.