Simon Sköld sjuk – tvingas lämna återbud

Sydsvenskan hade i dag en artikel om Simon Sköld inför matchen på lördag. Nu strular en sjukdom till det hela. Simon Sköld, känd från Lets Dance –  missar sin match på Superior Challenge 12 i Baltiska Hallen på grund av sjukdom.

Simon har dragits med en dubbelsidig bihåleinflammation som inte vill ge mig sig så han har ingen möjlighet att tävla på lördag. Simon skulle ha möte Niko Gjoka på Superior Challenge 12 i Malmö. Matchen kommer att strykas helt från matchkortet.

Babak Ashti, Founder Superior Group International:

–  Det är så klart tråkigt att Simon inte kan gå sin match på galan men det är en del av fight världen.

Även om en match försvinner så har vi ett starkt matchkort där det finns något för alla MMA fans. Det är ett fullspäckat fight card som lovar mycket underhållning, adrenalin och högkvalitativ MMA-action från start till slut. Om man är intresserad av MMA och gillar spänning och sport ska man definitivt inte missa Superior Challenge 12.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.