Premiärseger för Clarence i Baku

Clarence Goyeram från Göteborg tog en snygg  premiärseger mot norrmannen Salavat Khatuev på Europeiska Spelen i Baku. Vinst med  3-0 för Clarence.  

  • Clarence förde matchen från start till slut och tog sig därmed  vidare till andra omgången efter 3-0 (30-27, 30-24, 30-27). Clarence boxade rörligt och satte in bra träffar genom hela matchen. En domare gav Clarence alla ronder med 10-8. I nästa match väntar britten Samuel Maxwell på söndag. 
  • På sin Facebook-sida skriver Clarence:
  • ”Det blev vinst tack vare gud och alla mina supporters! kändes bra hela matchen ut. Jag  var fokuserad och hade kontroll på matchen. På söndag möter ja en mycket bra boxare ifrån England som ja tidigare har förlorat mot men är mycket bättre boxare nu än jag var då så på söndag är det krig”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.