Världsmästaren Laurén om sitt midsommarfirande

 

11291988_10153375314103255_300603413_n

WBC-världsmästaren Mikaela Laurén kan med med gott samvete hugga in på sillbordet på Midsommarafton. Hon försvarade nyligen sin VM-titel i Stockholm på ett synnerligen imponerande sätt.

Nu kan hon koppla av.

– Det blir ett traditionellt midsommarfirande hemma hos mamma och styvpappa i Fagersta. Alla i släkten kommer vara där och det känns fantastiskt roligt. Det blir sill, lax och jordgubbar, allt som hör till ett midsommarbord. Blir det bra väder blir det lekar och bad i poolen. Midsommar är för mig en högtid då man är tillsammans med sina nära och kära, säger Mikaela Laurén.

Det svenska vädret har varit minst sagt risigt i juni månad och väderleksrapporterna i helgen ser inte särskilt ljusa ut. Men för Mikaela blir det ändå en ljus Midsommar. Detta med tanke på den snygga VM-insatsen mot Victoria Cisneros (tko i den fjärde ronden) i Eriksdalshallen.

– Det är skönt att kunna vila och ladda batterierna efter matchen, men samtidigt blir man lite rastlös. Man vill komma igång med träningen. I höst väntar en ny utmaning och det är snart dags att börja planera för nästa VM-gala här hemma, säger Mikaela Laurén.

Mr Ringside önskar champ Laurén  en riktigt Glad Midsommar.

 

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.