Otto Wallin slog en ny knock: ”Leverslag är effektiva”

Otto Wallin dominerade totalt mot Mazikin. Foto: Stefan Alfelt

Sundsvalls tungviktshopp Otto Wallin fortsätter att övertyga. I danska Ballerup slog han på lördagskvällen en ny knock. Den här gången var det ukrainaren Oleksly Mazikin som fick känna på svenskens hårda nävar.

Otto ­Wallin vann på teknisk ko sedan domaren hade stoppat matchen i andra ronden. Då hade Walin träffat med ett andra tungt leverslag.

– Det är effektiva slag, Jag har tränat  på de här slagen. Jag har stoppat mina senaste motståndare med dessa slag, säger ­Wallin.

Wallin-KO-Mazikin

Andra leverslaget som träffar hårt och precist. Då kan ukrainaren inte ta sig upp igen och fortsätta fajtas. Foto: Stefan Alfelt

12 matcher och lika många vinster. Tio vunna på ko/tko.

– Jag är nöjd med min utveckling men det är lång väg kvar, det gäller att skynda långsamt. Först om två år är jag färdig att gå upp i en titelmatch. Jag är trots allt bara 24 år och kan bli bättre på allt,  ­säger Otto.

Sverige har även i Adrian Granat, Malmö, en vass tungviktare. Gäddan har tidigare sagt att han vill möta Wallin.

Otto har inget  emot att få möta Gäddan.

– Tror det skulle bli en bra match, säger Otto.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.