Cornelia Holm har laddat nävarna inför VM

11647255_10153773434501992_792039736_n

Cornelia Holm har laddat nävarna.

Sommarens stora äventyr, MMA-VM i Las Vegas, närmar sig. Cornelia fick ett sent besked om att åka till mästerskapet. Men Cornelia tänker inte åka till Vegas som turist. Hon känner sig redo att kriga mot de bästa.

Cornelia till Mr Ringside:

”VM och Las Vegas (6–11 juli) närmar sig snabbt. Det var drygt en vecka sen jag fick erbjudande om att åka och inte en sekund tvekade jag på att tacka ja. Så det var bara att koka ner den annars väldigt långa förberedelsen inför ett mästerskap till drygt två veckor.

Jag och min coach kom överens om upplägget och det kom att bestå av snabbhet/fotarbete- och mjölksyraträning. Därtill ett pass om dagen där vi finslipade det jag redan gör bra i buren och filade till mina svagheter.

I morgon åker jag till Köpenhamn för några dagars sparring med Anna Elmose och Pannie Kianzad, en perfekt avslutning innan resan mot VM. Formen känns riktigt bra tycker jag.

Folk har frågat om min målsättning i Las Vegas, tror jag att jag kan vinna?

Svaret är nog att jag vet inte. Jag har dålig koll på mina motståndares färdigheter, så för att inte lägga för stor press på mig själv går jag in med inställningen att jag ska prestera så bra jag kan. Om jag uppfyller det målet tror jag definitivt att jag har en chans på guldet!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.