Hamza inför titelmatchen: ”Stort tillfälle att växa som fighter”

11715905_10205266634037645_607859788_nDet här är något spännande. Hamza Bourgamza, från Rinkeby, får en stor chans efter att Tofan Pirani har skadat sig på träning. Den fyrfaldige svenske mästaren kliver med kort varsel upp i ringen på Supremacy League V på Gotland på lördag för att möta ungraren Tamas Birics om WKN’s världsmästarbälte i superflugvikt. 

Hamza till Mr Ringside

”Har kört sista passet för dagen och nu där de bara att hålla reda på vikten och väga in i morgon, sen efter inttvägningen så är det jobbiga över och bara det roliga på lördag kvar. Jag tog matchen på en 4-5 dagars varsel, men jag har ändå alltid hållit igång och varit redo för vad som helst. Denna fight är ett stort tillfälle att växa som fighter och kommer öppna många dörrar om man vinner. Jag möter en bra kille från Ungern, deras bästa, så de gäller att alltid vara fokuserad. Jag kommer ta fram alla mina vapen och jag SKA vara snabbare,starkare,smartare och bättre teknisk. Bältet ska med hem till orten.”

Mr Ringside önskar sköne fightern Hamza lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.