Anja Saxmark i VM-final: ”Bara att vila och ladda om”

Anja Saxmark är i final i MMA-VM i Las Vegas. I VM-semifinalen besegrade Anja sydafrikanskan Natalie Ausmeier Jean.

På sin Facebooksida skrev Anja efter segern:

”Kändes otroligt bra hela vägen, och tryggt med Besam och Renato i hörnan. Första 30 sekunderna åt jag några smällar innan jag vaknade till och fattade var jag var och vad jag skulle göra. Sen släppte det och jag kände mig lugn och fokuserad. Var nära att dra ut henne i armbar i slutet av första ronden. Rond 2 och 3 började med lite striking, jag tog ner och ground n pounda tills tiden var ute. Mår fint. Nu är det bara att vila och ladda om för lördag, VM final på Mandalay Bay på lördag!”

I finalen möter Anja Micol Disegni, Italien.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.