VM-silver för Anja i Las Vegas

Anja Saxmark hade siktet inställt på VM-guld i lördagens final mot italienskan Micol Disegni i Las Vegas, men gulddrömmen sprack. Men silver är sannerligen inte fy skam. Anja kommer få många chanser framöver vid de stora internationella mästerskapen.

Så här skrev Anja på sin Facebooks-sida:

”Det blev silver. Känns så klart tungt att förlora, nästan mest för att det kändes som jämn match. Jag hade bättre räckvidd och bättre boxning. Hon var bättre brottare och använde det väldigt bra. Hon tog ner mig i varje rond, men fick inte gjort nått speciellt och jag kom upp. Borde hållit bättre distans, försvarat neddragningarna bättre etc. Men men, jag har lärt mig massor, och det har som helhet varit bland det häftigaste jag varit med om!! Oskadd bto😊”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.