Anja Saxmark efter VM-silvret: ”Hungrigare än någonsin”

 

11758979_10152868289351268_1562616479_n-1

Det blev som bekant  VM-silver för Anja Saxmark i Las Vegas. En snygg prestation. Men naturligtvis var Anja djupt besviken efter finalen. Men när han väl landat i både kropp och själ känner hon en viss belåtenhet.  Silver är, när allt kommer omkring faktiskt inte så dumt.

Här är en rapport från Silver-Anja till Mr Ringside.

”VM silver i amatör MMA, det trodde jag inte för ett år sen. För ett år sen var mitt mål att vinna VM 2016, försöker se det som tröst. Det är väldigt skönt att vara hemma, men jag är superjetlaggad fortfarande, och besvikelsen över att jag inte vann finalmatchen ligger kvar. Har drömt varje natt att jag är kvar i Las Vegas och att matchen inte varit än.
Ska vila från fighting en vecka, men redan gjort min träningsplan fram till EM och SM i år, otroligt taggad för revansch nu!
Och jag har lärt mig otroligt mycket. Både vad jag måste förbättra, rutiner kring turneringar, och vad jag har som faktiskt funkar.
Det kändes inte som min första MM- match. Träningen jag får på Fighter Centre/Gladius har verkligen förberett mig otroligt väl!! Kände mig mentalt och fysiskt väldigt redo i buren. Framförallt senaste halvåret när jag tränat i Gladius Pro grupp har jag utvecklats mer än vad jag trodde var möjligt. Otroligt tacksam för all hjälp och träning jag fått!!
Som sagt, känner nu viss besvikelse, men är ändå nöjd med min insats, och jag är hungrigare än någonsin efter mer!!!
Och känslan i buren, helt oslagbar. Kommer inte på någon annan situation där jag känner mig så levande och så mycket i stunden”

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.