World Cup. Övertygande insats av Isa.

Sveriges just nu största stjärna i thaiboxning är Isa Tidblad Keskikangas. I sin första match i World Cup i Thailand mötte hon  finländskan Heidi Björklund i damernas -67kg. Isa satte gasen i botten direkt och vann en odiskutabel seger. Hennes grymma insats i premiärmatchen lovar gott inför fortsättningen.

Däremot blev det förlust för VM-bronsmedaljören från ifjol, och innehavare av ett internationellt pro-bälte, Hamza Bougamza. Han förlorade mot Kazaken Abil Gallyev. Därmed försvann ett medaljhopp på herrsidan. Trist.

Förlorade gjorde också Erica Björnestrand från Malmö i damernas -63,5kg. Ryskan Svetlana Vinnikova blev för svår för svenskan.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.