Caroline Ek klar för Mästarnas Mästare: ”Spännande”

1978633_1426981974214566_34111138_nfoto: PER GROTH

Kickboxaren Caroline Ek har vunnit en hel del i sin karriär. Kanske tar hon även hem titeln Mästarnas Mästare.

Caroline Ek blir nu den första idrottare från SB&K att deltaga i SVT:s Mästarnas Mästare. Ek, som var den första svensk att vinna Wako Pro-titel i kickboxning, kommer att ställas mot bland stjärnor som Peter Forsberg, Jörgen Persson, Björn Ferry och Hanna Marklund.

Vi känner Caroline Ek som en fantastisk fighter i ringen. Hon kommer säkert bita bra ifrån sig i det populära programmet.

– Det känns spännande, overkligt, nervöst och otroligt kul att få möjligheten att delta i programmet. Att få träffa och umgås med alla stora idrottsstjärnor känns jättekul och tävla sida vid sida med dem ska bli väldigt spännande , säger Caroline Ek till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.