Hampus Henriksson: ”På vilodagarna går jag omkring och skuggboxas”

 

1379331_593801510679197_2115413288_n

Hampus Henriksson har i många år haft som mål att bli proffs. Efter  över 100 amatörfighter är han framme vid sina drömmars mål. Den 19 september gör han proffsdebut på en Sauerland-gala i Nyköping.

Hampus ger den här rapporten till Mr Ringside.

”Allt är officiellt, äntligen .
Träningen sköts inne i Danmark. Det är superhärligt. Jag trivs jättebra därinne, dels är det ett underbart gäng  och så uppskattar jag träningen supermycket. Det passar verkligen mig. Jag ser fram emot debuten otroligt mycket.
Jag har hittat ett upplägg som jag tycker passar mig perfekt. Styrka och konditionsträning får jag hjälp med av Kenneth Riggberger som jag har haft hjälp av styrketräningsmässigt sen jag var 15 och planeringsmässigt ett bra tag. De fysiska passen sköter jag själv och de boxningsmässiga får jag förstklassig hjälp med inne i Valby. Motivationen är så mycket högre nu, jag längtar till varje träning och på vilodagarna går jag och skuggar i luften. Alla orosmoment är borta. Det enda jag behöver fokusera på är att träna och att boxas. Så har jag alltid velat ha det.

Jag kunde inte önska ett bättre upplägg och att ha chansen att bo kvar i Sverige där jag trivs som bäst under tiden känns som en jackpottvinst”.

Mr Ringside kommer att hårdbevaka den här debutanten inför galan i Nyköping.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.