Johanna Rydberg får ryskt motstånd i Nyköping

 

11998655_10153407184961743_1180771541_n-1

Thaiboxningsstjärnan Johanna Rydberg, Helsingborg, gör den 19 september sin fjärde proffsmatch i boxning. Det sker på den stora galan i Nyköping där Erik Skoglund har huvudrollen. Johanna möter ryskan Evgeniya Zablotskaya.

Johanna Rydberg till Mr Ringside:

”Allting känns bra, kommer ju från en knäskada på menisken, men som tur är så ärdet ingen stor skada och jag har fått ok att köra på med boxningen!
Precis varit nere hos Armand igår till idag och kört, han är mycket nöjd med formen och jag känner mig också nöjd. Hittar mer och mer i boxningen nu!
Motståndet är precis utbytt till en ryska som gått 19 matcher(8 vinster, 11förluster) jag vet inte så mycket mer och brukar inte bry mig heller, det får mina tränare fokusera på, jag ska in å göra min grej!!!””

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.