Floyd Mayweather tangerade Marcianos rekord

Floyd Mayweather hade som väntat inga problem att besegra Andre Berto i morse i Las Vegas. Världens bäst betalade boxare dominerade stort under de 12 ronderna och segern var solklar. Därmed behåller Mayweather sin welterviktstitel för organisationerna WBA och WBC.

– Först vill jag tacka Gud för den här segern. Andre Berto har hjärta och är en tuff motståndare, sa Mayweather efter poängsegern.

Mycket talar nu för att Mayweather har gjort sin sista match.

– Jag har varit i sporten i 19 år, världsmästare i 18 år. 19 år, jag hade inte kunnat göra det här utan mina fans. Nu vill jag få tid med min familj, med mina barn. Jag lämnar sporten helt oskadd, säger Floyd Mayweather Jr.
Domarsiffrorna blev  117–111, 118–110, 120–108. 38-årige Mayweather tycker själv att han är världens störste genom tiderna. Det tål att diskuteras. Men faktum kvarstår att han i och med den här segern tangerade Rocky Marcianos rekord på 49 raka matcher utan nederlag.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.