Anna Ohlsson om sin tuffa match mot Fatima Pinto: ”Tre hårda ronder”

12030883_10153518704088950_348015621_n

Anna Ohlsson är en tuff thaiboxare som gillar att möta de bästa. I lördags ställdes hon mot världsstjärnan Fatima Pinto från Norge. Det blev förlust för Malmötjejen Anna, men säkert en lärorik sådan.

Anna Ohlsson till Mr Ringside:

”I lördags gick jag match mot Fatima Pinto på Oslo fight night, en match jag har längtat efter. Främst har jag sett fram emot att möta den välmeriterade norskan men också för att matchhungern har hunnit växa sig stor.

Min näst senaste match var mot Therese Gunnarson i april och sen dess har det varit matchtorka för min del. I somras tränade jag hårt för att möta Johanna Rydberg men eftersom hon blev skadad ställdes den matchen in. Därför fanns det mycket fight i mig som ville ut i lördagens match.

Tyvärr levde jag inte upp till mina egna förväntningar. Jag kom inte igång som jag ville och hittade inte riktigt timingen. Fatima var, precis som hennes rykte säger, grym; drivstark och konsekvent. Resultatet blev tre hårda ronder där Fatima vann på poäng. Även om jag till viss del är missnöjd med min prestation är jag ändå glad över att få ha mött en tjej i det absoluta toppskiktet.

Det är aldrig roligt att förlora men det är oerhört lärorikt och utvecklande att gå match mot ett så tufft motstånd. Man får liksom med sig ett kvitto på vad som måste ligga som fokus i träningen framöver. Nu blir det några dagars aktivt vilande sen tar jag med mig det där kvittot till min klubb, Malmö Muay Thai, och ser till att rätta till det som behövs. Jag har ingen match inplanerad just nu men drivs av ett ständigt matchsug så jag hoppas att det snart finns en ny match i sikte och ett nytt mål att träna mot”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.