Jill Holmström: ”Redo för fight och älskar utmaningen”

12042158_10156078387715521_2059745201_n-1

Jill Holmström är en tuff fighter. På lördag är det upp till bevis mot en finska i Solna. Jill kommer laddad till galan. Hon har bland annat fått hjälp med boxningen av världsmästaren Mikaela Lauren.

MMA-fightern Jill Holmström ger Mr Ringsides läsare den här rapporten:

”På lördag tar jag mig an en motståndare som för mig är totalt okänd. Jag vet ingenting mer om henne än att hon är från Finland. Det jag däremot vet är att jag är redo för fight och längtar efter utmaningen.

Jag har sen min vinst på IRFA 8 fortsatt att träna hårt på Pancrase gym med Majid Adharpour, Omar Bouiche, Altan Celik och alla grymma fighers i vårt team.

Jag har boxats med Mikaela Laurén och Svante Andersson och fått stenhård sparring på marken av bland andra Fannie Redman, Maxine Thylin och Diana Halldén. Tack vare hårt jobb, mina coacher och sparringparters så känner jag att jag utvecklats i rätt riktning. På lördag är det min uppgift att visa detta och leverera en show för publiken och ta hem vinsten.

Att jag missade landslagsplats till både VM och EM på grund av någon märklig policy hos förbundet sporrar mig bara till att utvecklas mer för varje dag. Min ambition för framtiden är proffsmatcher och IRFAs galor är precis rätt steg i den riktningen.

IRFA är en otroligt kul gala att fightas på och jag har lyxen att ha många vänner på läktaren. Just nu är det fullt fokus på laddningen. All tuff träning är gjord men jag kör dagligen yoga med Hanna Gustafsson och äter bra mat på Locals.

Ge mig lördag och domarens startkommando “fight” för då kommer jag vara redo att gå all in. Det är utmaningar som ger adrenalin som gör livet värt att leva. Hoppas du kommer och kollar.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.