Sven Fornling: ”Jag vill in i ringen så fort som möjligt”

12049103_1065569240169086_6723677911721881570_n

Sven Fornling gjorde dundersuccé i lördagens proffsgala i Nyköping då han besegrade norrmannen Simen Smadaal. Nu är det vardag igen.

Mr Ringside fick ett snack med Malmöpågen Fornling:

”Idag körde jag första passet efter fighten, drog ju inte på mig några skador och känner mig fräsch och pigg så jag kan inte se någon anledning till längre vila. Jag vill in i ringen så fort som möjligt, jag är hungrig och trivs bäst i att vara i träning med en match i fokus. Reaktionerna efter matchen har varit galet! Folk har hört av sig från alla möjliga håll och kanter och varit väldigt imponerade, den som är minst förvånad över matchens utgång är nog jag… Jag har tränat hårdare än någonsin denna gång och räknade kallt med att plocka hem det, torska var aldrig ett alternativ!”

På bilden ovan ser vi Fornling spänna ögonen i sin motståndare vid invägningen.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.