Proffsboxaren Hampus: ”Kunskap är mäktigt”

12027535_1066110090115001_6587597410753491519_n-3

Hampus Henriksson är tillbaka i vardagen igen efter sin succédebut i Nyköping. Och det innebär bland annat pluggande.

Här är en rykande färsk rapport till Mr Ringside från den skånske ringkonstnären.

”Plugga är skönt tycker jag… Det kommer jag fortsätta med i den takt jag hinner oavsett hur bra det går. Kunskap är mäktigt och hur mycket jag än älskar boxning så är det skönt att fylla tankarna med något annat ibland .

Jag har mest underhållstränat för mig själv denna vecka. På lördag är jag för första gången åter i Köpenhamn. Det har varit skönt att koppla av en vecka. Hunnit träffa lite kompisar jag inte sett på länge, umgåtts med familjen och vart och hälsat på lite släktingar.
Nu längtar jag jättemycket efter passet på lördag. Det blir plattor och det ska bli riktigt kul.
Reaktionerna efter matchen har varit superbra. Så många människor som tagit sig tid att skriva och gratta och som kommit med komplimanger som varit underbara att läsa. Sånt betyder mycket.
Angående träningen så är det ju nu, i början av en träningsperiod ,som jag verkligen har chansen att slipa de tekniska detaljer som sen ska sitta så bra att de är automatiska till den sista sparringveckan.
Så det blir fokuset först och främst. Alltså att fortsätta nöta tekniken. Jag ser fram emot det här. Täta till försvaret lite extra och kunna knyta ihop serier på ett ännu bättre sätt än förra helgen. Jag älskade träningen inför denna match och jag ser så sjukt mycket fram emot att få gå in i samma process igen. Likaså längtar jag åter in i ringen och actionen. Detta är vad jag älskar och jag har alla förutsättningar jag kan önska!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.