Sofia Olofsson sprang Lidingöloppet: ”Jag älskar verkligen utmaningen”

12064035_10154297726646393_1894365777_nSofia Olofsson  är en av Sveriges bästa thaiboxare. I dag tog hon sig an en helt annan utmaning,

Sofia berättar för Mr Ringside:

”Idag sprang jag Lidingöloppet. Det är  30km långt. Har velat springa det flera år men har alltid krockat med någon match eller något annat. Men nu äntligen så fick jag springa loppet. Det var så kul och jag älskar verkligen utmaningen att springa så långt som tre mil. Kroppen kändes bra och mina ben rullade på precis som jag ville och dom kändes väldigt lätta. Det var mycket folk och trångt, på vissa sträckor. Men jag slingrade mig förbi och kom i mål på två timmar och 25 minuter och eftersom jag klarade mig inom en viss tid som dom har satt som gräns så fick jag byta ut min bronsmedalj mot en silvermedalj. Nu är jag väldigt trött men lycklig och längtar redan till nästa års lopp.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.