Jill Holmström efter triumfen: ”Magiskt”

admin-ajax.php

Jill Holmström hade en häftig kampdag på IRFA 9. Foto: Kristian Sewen

Jill Holmström är en MMA-krigare som alltid bjuder på grymma matcher. I lördags fightades hon i Solna, IRFA 9. Här kommer en rapport till Mr Ringside från en nöjd segrare.

”Fightday är för mig de häftigaste dagarna livet. Då ska all energi fokuseras till att leverera under 3×3 minuter. Efter invägningen åkte jag och väckte kroppen till liv med yoga uppstyrt av Hanna Gustafsson innan jag och min coach Majid åkte till Solnahallen.

Där fick jag händerna tejpade av min klubbkamrat Jonathan Svensson och kroppen kändes bra. Mikaela Lauren och Altan Celik anslöt till omklädningsrummet. Denna gången skulle jag möta en finska och det blev en tuff och händelserik match.

Jag är väldigt nöjd med förberedelserna då jag fick en bra uppladdning och uppvärmning fylld med en massa glädje, för det är i den stämningen jag trivs.

Jag älskar den laddade stämningen som fanns på IRFA 9. Det är något obeskrivligt magiskt med känslan som infinner sig när jag går mot buren. Publikens hejarop får håret på armarna att resa sig. Buren är det enda jag ser och att vinna är det enda som existerar i mitt liv just då.

Äntligen kommer kommandot från domaren: Fight! Då växlades slag, sparkar och vi slet och drog i varandra. Stående, mot buren, ner på marken och upp igen. Kändes som det var en match som bjöd på alla delar inom MMA men jag kände mig starkare och mer dominant. Jag fick tyvärr inte till avslutet på mina submissions trots försök på både armtriangel, triangel och armbars.

admin-ajax.php-2

Segraren hyllas. Foto: Kristian Sewen

Jag hade hela tiden grym coaching från min hörna: Majid Adharpour, Altan Celik och Mikaela Laurén och ett helt fantastiskt publikstöd. Jag vann till slut på enhälligt domslut och matchen var en riktigt bra erfarenhet. Där är så mycket som jag vill utveckla och jag ser fram emot att fortsätta att jobba hårt på träningarna för att lyckas med det.

Sen att få kliva ut ur buren som en vinnare och möta applåderna och först då ser jag publiken som är på plats och där är riktigt bra uppslutning på IRFA. Superkul och ett extra plus att direkt få krama om mina vänner som alltid hejar på mig.

Förutom en blåtira så är kroppen hel och jag kommer kliva rakt tillbaka i träningen igen. Stort tack till mina tränare, min klubb Pancrase gym, till mina sparringspartners och till Locals som bjudit på maten under matchladdningen”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.