Emil Hartsner: ”En glad fighter är en farlig fighter”

 

12092541_10153525095066508_993089577_n

 

Emil Hartsner versus David Michel Häggatröm den 28 november i Umeå. Där har ni en kanonfight i Battle of Botnia.

Hartsner (6-2) skulle egentligen ha gått en match på IRFA 9 nyligen men fick fighten inställd på grund av att motståndaren Alexandru Mezei inte fick tillstånd att gå en match i Sverige.

Här kommer en lägesrapport från Malmöpågen Emil Hartsner:

”Min match mot Häggström? Det är en match som många i Europa kommer ha ögon på, jag anser oss båda vara bland toppen i Europa (utanför UFC) och därför ser jag verkligen fram emot detta.

Mycket har hänt efter min vinst på Trophy i påskas. Jag har beslutat att flytta tillbaka till Sverige och fått en ny familj på Allstars i Stockholm.
Jag flyttade tillbaka hem till Sverige, lite vilsen, inget boende , inget jobb, inga vinterkläder osv men att jag älskar sporten fanns alltid kvar. Stack upp en vända till Allstars, och ALLA och då menar jag alla tog emot mig med öppna armar.
Jag kände direkt att hit måste jag, packade min väska i Skåne och flyttade upp till huvudstaden, och nu i efterhand kan jag säga att det är det bästa jag gjort i mitt liv. En glad fighter är en farlig fighter, så känner jag!

Vad kan jag säga om matchen, den kommer bli hur bra som helst, finns inget ont att säga om David, skittrevlig kille och grym fighter , jag är mer än redo att åka till hans bakgård och bjuda upp till dans, sen hoppas jag att han bjuder på renkött efter matchen!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.