Hampus Henriksson: ”Superrolig period framför mig”

12108054_1069203613138982_29737938178636427_nHampus Henriksson klarade som bekant av proffsdebuten  den 19 september i Nyköping. Nu är Flyingegrabben tillbaka i vardagen. Och med tanke på hur bra det gick i debuten kör Hampus sina pass med ett leende på läpparna. 

Här är en färsk rapport från Hampus:

”Mitt inne i första hårda träningsveckan efter fighten och kropp och sinne känns på topp. Idag går ännu ett stort tack till Trelleborgs kiropraktikorklinik för suverän hjälp. Första passet i måndags startade med en axelskada. Tack vare behandling av Trelleborgs kiropraktikorkliniks magic man Per Lidefelt behövde jag dock endast vila 1 dag extra innan jag var tillbaka i träning och idag känner jag mig 100-procentig. Träningen kändes fantastisk idag och jag längtar redan till nästa match. Men jag har många tekniska detaljer att slipa på och en superrolig period framför mig innan dess. I dagsläget vet jag inte när nästa fight kommer men jag uppdaterar så fort jag vet 👀💪 ”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.