Simon Henriksson med på galan i Örebro

12084142_10204566441673485_1548633839_nSimon Henriksson (4–0) är en intressant fighter när Kamran Kabinejad (bilden) bjuder på gala den 5 december. Det blir sju matcher på programmet – samtliga fyra rondare på Tegelbruket i Örebro den 5 december.

Kamran Kabinejad säger till Mr Ringside:

”Det känns bra och få arrangera en ny gala igen, galan kommer och heta Fightlife two!!

Förra galan vi anordnade så hade vi fem matcher på programmet, men i sista sekunden fick vi stryka en av matcherna pga. Sjukdom och det blev svårt och hitta en ersättare, istället fick vi dra ut på showen med en stadskamp mellan Örebro och Norge. Vi kommer och bygga på samma koncept som Fightlife One. 600 sittplatser och 100 ståplatser på tegelbruket i Örebro. tävlingen startar med en amatör del med fyra  matcher, där bl.a. vi får vissa upp våra duktiga hemma boxare som Abel Ibisevic i 81 kg klassen och 69 kg Linnea Molin, 57 kg Malin Hermansson, 69 kg Edvin Pöhner.
När amatördelen är slut, tar vi en paus och en underhållning med lite live musik och dans på ca 30 minuter  och sadla om för kvällens Fightlife Two.
Sju matcher står på programmet:
Boxare som är klara för showen är:
Tungvikt: Pezhman Seifkhani.
Tungvikt Johnny Iwersen.
Cruiservikt: Marcus Alberts.
Super weltervikt Johannes Vinasco.
Super weltervikt: Simon Henriksson.
Super welterviktg: Vatche Wartanian.
Lätt tungvikt. Omid Zohrabi det har visat sig att Omid har maneger avtal (om vi får ihop med hans Maneger).
Vi håller på att ta fram lämpliga och bra motståndare till boxarna, vi väntar på svar från USA Georgin, Vitryssland och Litauen.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.